Gęsty koktajl z kefiru i jagód, z dodatkiem siemienia lnianego. Do zrobienia w 3 minuty. Idealny na lekkie II śniadanie lub podwieczorek, nadaje się też jako przekąska na wynos.
mrożone jagody - 1 szklanka (ok. 130 g)
kefir - 1,5 szklanki (ok. 360 g)
siemię lniane - 2 łyżki
Do naczynia blendera wlej kefir.
Wsyp jagody i siemię lniane.
Zmiel wszystko na jednolitą masę.
Zajrzyj też tutaj
justynabielka.dietetyk@gmail.com
jmkbielka@gmail.com
+48 534 624 775 (pn-pt w godzinach: 10.00-19.00)
Justyna Bielka - Grocka Dietetyk Onkologiczny
NIP: 6941667946
REGON: 385098740
Formularz kontaktowy
Dane kontaktowe
Copyright 2020 bielkadietetyk.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone